Gasolgrill Det finns 11 produkter.

Underkategorier

 • Imperial

  Inspirerad av professionell matlagningsutrustning och utformad för den sanna grillentusiasten, gör den nyligen förbättrade Broil King® Imperial-serien att du verkligen kan kan njuta av de fina stunderna med vänner och familj. Imperial-seriens omdesignade yttre erbjuder det bästa både när det gäller kvalitet och utseende. Men du kan vara säker på att Imperial-serien inte bara handlar om utseende. Du kan räkna med att varje modell levererar överlägsen prestanda med uppmärksamhet på detaljer och avancerade funktioner.

 • Regal

  Regal-serien har mer stil och funktion än någonsin tidigare samtidigt som den ger de legendariska matlagningsresultat du alltid kan förvänta dig från en Broil King®. Alla de funktioner som gjort oss till en branschledare finns i varje Regal, allt från utformning och finish till enastående grillprestanda. Utomhuskocken som är ute efter det bästa när det gäller både stil och funktion behöver inte gå längre än till Regal-serien.

 • Baron

  Baron-serien erbjuder både kraft och prestanda i en mängd olika storlekar för att passa alla typer av grillkockar. I hjärtat av Baron-serien finns det legendariska Broil King®-systemet: robusta grillgaller i gjutjärn, Flav-R-Wave-teknik i rostfritt stål och kraftfulla rostfria Dual Tube-brännare. Lätt underhålla, med urban design och ett prestandapaket som överträffar alla andra grillar, är Baron-serien i en klass för sig.

 • Crown

  Broil King® Crown-serien erbjuder både kraft och prestanda i en mängd olika format för att passa entusiaster av matlagning på grillen. Crown-serien har detaljer i kvalitativt, rostfritt stål såsom sidobordsfronter, kontrollpanel och handtag.

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Visar 1 - 11 av 11 artiklar